top of page

‘De Veranderformule’ Over een boek dat écht aanzet tot veranderen
Gefeliciteerd met je boek, Jorien! Maar… alweer een boek over organisatieverandering?

‘Dankjewel! Ik snap je vraag, maar mijn boek gaat niet over de inhoud van de organisatieverandering zelf, maar juist over wat je moet doen om deze blijvend te maken. Dus niet een nieuw model of een nieuwe methodiek, maar heel concreet mijn (negen) inzichten over wat wel en niet werkt als je je organisatieverbetering duurzaam wilt maken.’


Wat heeft je gedreven tot het schrijven van dit boek?

‘Ik lees heel erg graag. Toen ik bij mijn terugkeer bij IG&H geïnterviewd werd door het NRC Handelsblad heb ik me dan ook laten ontvallen dat ik ooit zelf nog eens een boek wilde schrijven, maar dan over mijn werk in en ervaringen met organisatieverbetering. Marcel en Maarten van Futuro uitgevers namen vervolgens contact op en zo is het balletje gaan rollen.‘


Je gouden tip na het lezen ervan…

‘Je kunt morgen al beginnen met je eerste stap in de veranderformule. Gewoon een blok in je agenda plannen om aan de slag te gaan met het eerste inzicht, rondom het belang van het ‘waarom’. Daarna elke dag een stap zetten in een van de negen inzichten en deze succesvol afronden. Zo kan je snel blijvende resultaten realiseren!’


Ben je enthousiast na het lezen van de preview, of nieuwsgierig naar aanleiding van dit interview? ‘De Veranderformule’ is nu verkrijgbaar en kan worden besteld bij o.a. managementboek.nl en Bol.com.


 

Contact:

Jorien Weerdenburg

Managing Director Transformation

Tel: +31 6 22203632
Comentários


bottom of page