top of page

IG&H versterkt zich met Paul Braams

Paul Braams, tot 1 mei directeur van de uitvoeringsorganisatie van Pensioenfonds Horeca & Catering, verbindt zich per direct aan IG&H, een onafhankelijk consulting- en technologiebedrijf. IG&H versterkt hiermee haar competenties op het gebied van besturing van pensioenfondsen, pensioenuitvoering, technologische vernieuwing, digitale communicatie en transitiebegeleiding naar het nieuwe pensioenstelsel.

Braams zal zich bezighouden met verdere ontwikkeling van de propositie van IG&H in de financiële sector. Zijn belangrijkste aandacht zal daarbij uitgaan naar het verder ontwikkelen van digitale oplossingen voor de interactie tussen consument en financiële organisatie.


Braams stelt “het informeren over en ondersteunen van deelnemers bij de transitie naar het nieuwe pensioencontract en de begeleiding van deelnemers na deze transitie is één van de grootste uitdagingen waar pensioenfondsen voor staan de komende jaren. IG&H biedt state of the art technologische oplossingen die digitale maatwerk communicatie en data uitwisseling faciliteren tegen relatief lage kosten".


Met Paul Braams versterkt IG&H zich met meer dan 30 jaar pensioenervaring opgedaan bij meerdere organisaties waaronder PGGM en PH&C. Samen met IG&H heeft PH&C de afgelopen jaren succesvol haar systeemlandschap vernieuwd.


Comments


bottom of page