top of page

IG&H behoort tot de Top 10 Best Workplaces 2022 van Nederland

Utrecht, 2 juni 2022 – IG&H heeft de 8ste plaats op de lijst van Best Workplaces 2022 van Nederland behaald. Deze lijst is samengesteld op basis van onderzoek van Great Place to Work.


Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 60 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid, doet een organisatie mee voor de lijst. De hoogst scorende organisaties krijgen de titel Best Workplace.


"Bedrijfssucces begint met het motiveren van mensen om hun volledige potentieel te benutten. Dit is in feite onze belangrijkste verantwoordelijkheid als management. Ik wil graag al onze medewerkers bedanken voor hun bijdrage om nu al zoveel jaren GPTW te zijn."

- Jan van Hasenbroek, Founding Partner


"Bouwen aan een Best Workplace wordt door de hele organisatie gedaan, en kan alleen worden bereikt door mensen op de eerste plaats te zetten en slim samen te werken."

- Ineke Mallant, Director People and Culture
René Brouwers, directeur Great Place to Work Nederland: “De 39 Best Workplaces van 2022 hebben een organisatiecultuur gecreëerd waarin men openstaat voor nieuwe perspectieven. Onze lijst is gebaseerd op de feedback van alle medewerkers via het Trust Index medewerkersonderzoek en het ingevulde strategisch werkgeversbeleid (de Culture Audit). Deze 39 organisaties mogen met recht trots zijn op deze award en het belooft een ontzettend mooi vertrekpunt te zijn voor nóg meer succes. Een belangrijke rol dit jaar speelt empathisch leiderschap. Leiders van nu moeten continu hun blik verbreden, ruimte maken voor ieders talent en kijken naar andere perspectieven. Durven missers te delen en zich kwetsbaar op te stellen. Op deze manier bouw je een veilige werkomgeving voor iedereen.”Over Great Place to Work

Al 35 jaar helpt Great Place to Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op de werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place to Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place to Work biedt op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke(re) organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging van de onderzoeksresultaten. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten. Jaarlijks doen wereldwijd 10.000 organisaties mee aan dit onderzoek, die gezamenlijk circa 12 miljoen medewerkers representeren. Daarmee is het onderzoek het grootste in zijn soort.


Kijk op www.greatplacetowork.nl voor meer informatie over het onderzoek.


Over IG&H

IG&H is een toonaangevend advies- en technologiebedrijf gespecialiseerd in de retail, financiële dienstverlening en gezondheidszorg. Wij stimuleren bedrijfstransformaties door het op elkaar afstemmen van mensen, business en technologie en zetten ons in voor een duurzame impact op de maatschappij. Wij combineren ongeëvenaarde sectorkennis met digitale transformatie en technologische capaciteiten, en bieden diensten aan op het gebied van strategie, digitaal ontwerp en platformtechnologieën - ondersteund door technologiepartners van wereldklasse.

Met meer dan 300 professionals in Europa, is IG&H beoordeeld als Great Place to Work en toegewijd aan het leveren en brengen van continue innovatie. IG&H won de Outsystems EMEA partner van het jaar 2020 & 2021 award.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ineke Mallant van IG&H.


Comments


bottom of page