top of page

IG&H breidt dienstenportfolio voor zorgsector uit met Beter Healthcare

Utrecht, 17 januari 2024 – IG&H, een leidend onafhankelijk consulting- en technologiebedrijf -, kondigt de overname aan van Beter Healthcare, een ICT-consultancybureau in de gezondheidszorg. Met deze overname versterkt IG&H haar dienstverlening op het gebied van digitale transformatie in de gezondheidzorg.  Beter Healthcare is een snelgroeiende ICT-dienstverlener in de gezondheidszorg. Met meer dan 100 professionals ondersteunt Beter Healthcare een groot aantal zorgorganisaties in Nederland bij de realisatie van hun digitale strategie en implementatie van zorgapplicaties.


Robert de Vries, CEO van Beter Healthcare: “Wij zien in IG&H een goede strategische partner om de noodzakelijke digitale transformatie in de Nederlandse gezondheidszorg aan te pakken. Doordat onze dienstverlening complementair aan elkaar is, kunnen we er gezamenlijk voor zorgen dat die transformatie versnelt.”


Joost van de Meent, CEO van IG&H: “Wij zijn ervan overtuigd dat we met de overname van Beter Healthcare een verdere versterking van onze praktijk realiseren. We hebben reeds jaren een sterke consulting positie in de zorg, en met Beter Healthcare voegen we daar nog verdere ICT-sector expertise aan toe.”


Beter Healthcare zal niet fuseren met IG&H, maar wordt een dochteronderneming van het consulting- en technologiebedrijf. De Duitse zusteronderneming van Beter Healthcare valt niet onder de overname en blijft zelfstandig opereren onder de naam Better Healthcare.


Over IG&H

IG&H is een toonaangevend consulting- en technologiebedrijf gespecialiseerd in de retail, financiële dienstverlening en gezondheidszorg. IG&H is sinds 2005 actief in de gezondheidszorg. Hierbij realiseren we complexe transformaties die de zorg patiëntgericht, betaalbaar en toegankelijk houden. IG&H combineert sectorkennis met digitale transformatie en technologie competenties. Met de inzet van low-code platformen biedt het bedrijf onder andere snelle, flexibele en kostenefficiënte oplossingen. Met meer dan 400 professionals in Europa, wordt IG&H erkend als Great Place to Work. Lees meer op: www.igh.com


Over Beter Healthcare

Beter Healthcare is een consultancybureau welke actief is op het snijvlak van zorg en ICT. Wij ondersteunen bij de digitalisering van processen en dragen zo bij aan het toekomstbestendig maken van zorgorganisaties.


Sinds 2012 ondersteunen we diverse organisaties met adviesvraagstukken, projectmanagement en beheer. Zo begeleiden wij zorginstellingen bij het ontwikkelen van een visie op toekomstbestendige zorg, werken de daarbij behorende (digitale) strategie uit en vertalen deze naar een concrete roadmap en projectenkalender. Onze kracht is dat wij zowel adviseren als samen met onze klanten oplossingen succesvol implementeren en beheren. Op deze manier ondersteunen we organisaties op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Lees meer op: www.beterhealthcare.nl


Comments


bottom of page